Vacature

Bedrijf

Voeders Depre NV

Bedrijf omschrijving

Group Depre (www.groupdepre.be), is een familiale groep van bedrijven gespecialiseerd in hoog kwalitatieve dierenvoeding voor nuts-, sport- en gezelschapsdieren. De groep is actief in de sector van de industriële mengvoeders en de sector van de hobbyvoeding en petfood. Group Depré telt 5 vestigingen en realiseert een omzet van 350 miljoen euro met een 275 medewerkers. De onderneming behoort tot de top 5 in België.

Functie

Junior Onderhoudstechnieker

Functie Omschrijving

Uw uitdaging:
Samen met andere collega\'s, sta je in voor het uitvoeren van preventief onderhoud, het opzoeken en verhelpen van storingen in het productieproces en het mee helpen realiseren van nieuwe projecten. Je hebt een voorkeur voor het ruwere werk en bent niet bang om uw handen vuil te maken.
Uw profiel:
Je genoot een technische opleiding en beschikt over een gezond technisch inzicht. Je hebt gevoel voor verantwoordelijkheid, werkt ordelijk en net en neemt initiatief. Je bent bereid om te leren van meer ervaren collega\'s en neemt samen met hen deel aan de wachtdienst. Je beheerst het Nederlands perfect.
Ons aanbod:
Wij bieden een vast contract aan in een gezonde en stabiele familieonderneming. Je werkt in een dagploeg, startend van 07.15u tot 16.00u. De job kun je zeker gevarieerd noemen, je wordt dus continu technisch uitgedaagd. De nodige ondersteuning en opleiding wordt door ons intern voorzien.

Contactgegevens

Vaart-Noord 11
8730 Beernem
ganseman Els
ganseman@depre.be
Telefoon: 050/799.160

Website: www.groupdepre.be
Terug

Created by Pixular