Vacature

Bedrijf

Fides petfood NV

Bedrijf omschrijving

Group Depre (www.groupdepre.be), is een familiale groep van bedrijven gespecialiseerd in hoog kwalitatieve dierenvoeding voor nuts-, sport- en gezelschapsdieren. De groep is actief in de sector van de industriële mengvoeders en de sector van de hobbyvoeding en petfood. Group Depré telt 5 vestigingen en realiseert een omzet van 350 miljoen euro met een 275 medewerkers. De onderneming behoort tot de top 5 in België. Fides Petfood (www.fidespetfood.be ), in Oostende, maakt deel uit van de groep en produceert op maat gemaakte droge honden- en kattenvoeding voor eigen merken en voor diverse klanten in de distributiesector van hyper- en supermarkten en speciaalketens voor dier en tuin.

Functie

Onderhoudstechnieker

Functie Omschrijving

Jouw uitdaging
Je wordt mede verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark in de productie. Bij problemen aan de machines, stel je zelf een diagnose en zoek je creatief naar oplossingen. Je voert reparaties uit, zowel mechanisch, elektrisch, pneumatisch als hydraulisch. Je bent gedreven om samen met je collega’s de machines optimaal te laten werken. Je rapporteert aan het hoofd van de technische dienst.

Jouw profiel
Je denkt oplossingsgericht en ervaring als onderhoudstechnieker is een plus. Je beschikt over een sterke allround technische kennis. Je hebt zin voor initiatief en verantwoordelijkheid. Je beschikt over een goede teamspirit en kan zelfstandig werken. Je hebt een hands-on mentaliteit. Je bent bereid om in de vaste nachtploeg te werken en staat open voor occasionele interventies buiten de werkuren.

Ons aanbod
Een technisch gevarieerde, boeiende functie binnen een ploegensysteem. Je kom terecht in een stabiele, persoonsgerichte onderneming met toekomst en krijgt de kans om mee te werken aan de verdere uitbouw van het bedrijf. Je krijgt een competitief salaris in verhouding tot je profiel en ervaring. Onmiddellijke indiensttreding.

Contactgegevens

Solvaylaan 12
8400 Oostende
Ganseman Els
ganseman@depre.be
Telefoon: 050/799.160

Website: www.groupdepre.be
Terug

Created by Pixular