Vacature

Bedrijf

Group of Butchers / CeresRecruitment

Bedrijf omschrijving

De productieplant van Group of Butchers in Oosterzele is marktleider in het segment van hoogwaardige verse vleeswaren. Wekelijks verlaten 100 ton ‘Meesterlycke’ hammen de vestiging in Oosterzele. Zeventig ambachtelijke vaklui voeren hun job perfect uit in de strengste hygiënische omstandigheden. Alleen door elk onderdeel van de productieketen tot in de perfectie uit te voeren slaagt ons team erin op-en-top hoogwaardige kwaliteitshammen te produceren. Om die kwaliteitsketen te bewaken en het huidige team te versterken is Group of Butchers op zoek naar een extra productieleider.

Functie

Productieleider

Functie Omschrijving

Hoe je dag er als productieleider uit kan zien
’s Morgens ben je als een van de eersten aanwezig in het bedrijf om de productielijnen klaar te maken voor gebruik. Zodra de werknemers binnenkomen, stuur je het werk van hen aan, kijk je toe op wat er gebeurt op de verschillende posten, los je alle mogelijke problemen op en steek je waar mogelijk een handje toe. Je kijkt, ziet, stuurt bij, volgt op en bewaakt altijd en overal de kwaliteit. Als productieleider heb je maar één doel. Je zorgt ervoor dat alle hammen in perfect ‘Meesterlycke’ staat de fabriek verlaten. Er rust dus een grote verantwoordelijkheid op je schouders. Motiverend is de opdracht ook. Als op het eind van de werkdag blijkt dat alles overal goed liep en je perfecte eindproducten hebt afgeleverd, dan voel je je goed en ben je fier op wat je hebt gepresteerd. Elk moment van de dag leer je iets bij over onze producten en productieposten, zodat je ze na een bepaalde tijd door en door kent.

Herken je je in dit ‘Meesterlyck’ profiel?

Je hebt ervaring in de vleessector, maar vooral interesse in het vak
Je bent een verantwoordelijk persoon met goesting om te werken
Je bent gepassioneerd om (bij) te leren, hebt een oog voor details en werkt met kennis van zaken en inzicht
Je bent een leiderstype, in staat mensen aan te sturen en het beste uit hen naar boven te halen
Je bent hands-on, alert, anticipeert, ziet wat fout loopt en gaat op zoek naar verbeteringen
Je lost problemen op en blijft kalm in stressvolle situaties
Je hebt een flexibele werkhouding
Je woont in een straal van 30 kilometer rond het bedrijf

Wat biedt Group of Butchers je aan?

Degelijke opleiding in de praktijk door een steeds aanwezige ervaren mentor
Aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden in een groeiend bedrijf
Veel variatie in de job, vastroesten in je functie zal bij ons niet lukken
Respect voor jou als medewerker
Een eindproduct om fier op te zijn
Aantrekkelijk salaris

Reageren
Ben jij de meesterlijke productieleider die we zoeken? Laat van je horen.
Group of Butchers heeft de Search en Selectie voor de vacature Productieleider exclusief uitbesteed aan CeresRecruitment.
Voor meer informatie kun je terecht bij Tom Seghers, telefonisch bereikbaar op +32 (0)483 391065.
Sollicitaties via www.ceresrecruitment.eu.
Uitgebreide informatie over de organisatie is te vinden op www.groupofbutchers.com.
Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt onderdeel uit van de procedure.

Ceres is de Recruitment, Interim Solutions en Executive Search specialist voor agri en food vacatures gericht op Bachelors en Masters. Wij werken met een omvangrijke database, social media en gerichte wervingscampagnes. International recruitment met een groot netwerk (o.a. Europa, Azië, Afrika, Zuid-Amerika) en kantoren in Nederland, Duitsland, België en Polen. CeresRecruitment vervult agri vacatures. De marktgebieden zijn: Agri, Nutrition, Biobased, Life Sciences, Animal Sciences, Agro chemicals, Veterinaire Pharma, Horticulture, Plant Sciences, Organic Agriculture, Sierteelt en Tuinbouw. De functiespecialisaties, zowel vaste als interim posities zijn: General Manager, Directie, Sales & Marketing, Financieel, Human Resources (HRM), Operations, Logistiek (Supply Chain), Inkoop, Buyer, Trader, Research & Development (R&D), Voedingsmiddelentechnoloog, Nutritionist, Kwaliteit (QA / QESH), Engineering, Projectmanagement en Procestechnologie.

Contactgegevens

Edward Pynaertkaai 103, bus 201
9000 Gent
Tom Seghers
info@ceresrecruitment.eu
Telefoon: +32 (0)483 391065

Website: www.ceresrecruitment.eu
Terug

Created by Pixular