Vacature

Bedrijf

Group Depre

Bedrijf omschrijving

GROUP DEPRE (www.groupdepre.be) is een familiale groep van bedrijven gespecialiseerd in hoog kwalitatieve dierenvoeding voor nuts-, sport- en gezelschapsdieren. De groep is actief in de sector van de industriële mengvoeders, de hobbyvoeding en petfood. Met een totale omzet van 450 miljoen euro en een directe tewerkstelling van 400 personen verspreid over 8 productievestigingen in België, Nederland en Frankrijk behoort Group Depre tot de top in West-Europa.

Functie

Plant Manager

Functie Omschrijving

Je wordt verantwoordelijk voor de afdelingen productie, planning, logistiek en techniek van de fabriek in Oostende. Je bent lid van het management team en voorzitter van het CPBW.

- Je stuurt een groep aan van een 40-tal medewerkers die je dagelijks weet te enthousiasmeren met je people-management capaciteiten.
- Je stuurt de verantwoordelijke technische dienst aan en zorgt samen met hem voor de organisatie ervan.
- Je volgt de performantie van de plant intensief op aan de hand van KPI’s en stuurt als eindverantwoordelijke bij waar nodig.
- Je realiseert kwaliteitsdoelstellingen voor de site in termen van productspecificaties, aantal klachten, kwaliteitskosten, uitval en afval. Samen met de Quality Manager neem je passende acties.
- Je volgt zelf een aantal (investerings)projecten op en geeft je support en input op het vlak van engineering en verbeterprojecten in het algemeen.
- Je stuurt de logistiek manager aan en staat samen met haar in voor de coördinatie van het logistieke proces.

Contactgegevens

Solvaylaan 12
8400 Oostende
Stefanie Pintelon
stefanie@effectis.be
Telefoon: 049156802

Website: www.fidespetfood.be
Terug

Created by Pixular