Vacature

Bedrijf

Plukon Food Group/CeresRecruitment

Bedrijf omschrijving

De Plukon Food Group heeft 17 vestigingen verspreid over Nederland, Duitsland, Frankrijk en België. Met een wekelijks slachtvolume van ruim 8 miljoen kippen is Plukon één van de grootste Europese spelers op de markt van pluimveevlees. De grootste afnemers zijn topretailers in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. De groep is zeer succesvol in het produceren en leveren van kant-en-klaarmaaltijden, maaltijdsalades en -componenten. Aandacht voor een evenwichtige balans tussen mens, dier, milieu en winstgevendheid staat verankerd in de visie van Plukon. Voor de versterking van de afdeling productontwikkeling is Plukon op zoek naar een Productontwikkelaar.

Functie

Productontwikkelaar

Functie Omschrijving

Ben je op zoek naar een even leuke als uitdagende baan? Wil je een job die aansluit bij je interesse voor voeding? Een functie waarbij het belangrijk is initiatief te nemen én je creativiteit volop in te zetten? Ben je een teamplayer die intensief kan samenwerken met verschillende mensen en afdelingen? Dan heeft CeresRecruitment een passende functie voor jou.

Wat verwachten we van een Productontwikkelaar?

Voeding passioneert je, je houdt jezelf op de hoogte van de trends in voeding en bent in staat die te vertalen naar het assortiment van Plukon.
In de assortimentsgroep verse en gegaarde kip ontwikkel je nieuwe producten en productconcepten voor de Belgische en Franse supermarktorganisaties. Je doet dat op hun vraag, maar neemt ook zelf initiatief. Je onderzoekt hun behoeftes en spreekt hen proactief aan op basis van analyses van trends in de markt. Hiervoor werk je nauw samen met de diensten sales, marketing, productie, kwaliteitsverantwoordelijke en de controller.
Je begeleidt de proefproducties en presenteert de nieuwe productconcepten bij je klanten in de hoedanigheid van expert.

Wat we van jou vragen?

Je bent bio-ingenieur voeding of gelijkwaardig door ervaring, of je hebt minimaal een bachelor in bijvoorbeeld levensmiddelen¬technologie.
Je hebt een aantoonbare passie en interesse voor voeding.
Je hebt een relevante ervaring op het vlak van productontwikkeling in de foodretail.
Je bent een creatieve productontwikkelaar die uiterst communicatief is.
Je bent een zelfstandig persoon die projectmatig werkt, maar ook goed in team functioneert.
Je bent Nederlandstalig en hebt een goede kennis van het Frans. Kennis van Engels is een pre.
Je beschikt over een commerciële feeling waardoor je de nieuwe producten vlot aan de klanten kunt presenteren.

Standplaats
Je hoofdstandplaats is Maasmechelen. Je werkt ook regelmatig op de locatie in Olen en gaat af en toe langs bij de klanten.

Wat we jou bieden?
De Plukon Food Group is een ambitieuze en financieel stabiele organisatie die groeit en continu in ontwikkeling is. Er zijn dan ook tal van doorgroeimogelijkheden. Bij Plukon kom je terecht in een professionele, maar toch informele omgeving waar iedereen collegiaal samenwerkt om de doelstellingen te bereiken.

Reageren?
Plukon Food Group heeft de Werving en Selectie voor de vacature Productontwikkelaar exclusief uitbesteed aan CeresRecruitment.
Voor meer informatie kun je terecht bij Reinhilde Petiels, bereikbaar op +32 (0) 486 32 16 68.
Sollicitaties uitsluitend via www.ceresrecruitment.be.
Uitgebreide informatie over het bedrijf is te vinden op www.plukon.be.
Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt onderdeel uit van de procedure.

Ceres is de Recruitment, Interim Solutions en Executive Search specialist voor agri- en food vacatures gericht op Bachelors en Masters. Wij werken met een omvangrijke database, social media en gerichte wervingscampagnes. International recruitment met een groot netwerk (o.a. Europa, Azië, Afrika, Zuid-Amerika) en kantoren in Nederland, Duitsland, België en Polen. De marktgebieden zijn: Food, Agri, Retail (FMCG/OOH), Levensmiddelentechnologie, Food Technology, Nutrition, Biobased, Life Sciences, Animal Sciences, Agro chemicals, Veterinaire Pharma, Techniek, Horticulture, Plant Sciences, Organic Agriculture, Sierteelt en Tuinbouw. De functiespecialisaties, zowel vaste als interim posities zijn: General Manager(s), Directie, Sales & Marketing, Financieel, Human Resources (HRM), Operations, Logistiek (Supply Chain), Inkoop, Buyer, Trader, Research & Development (R&D), Voedingsmiddelentechnoloog, Nutritionist, Kwaliteit (QA / QESH), Engineering, Projectmanagement en Procestechnologie.

Contactgegevens

Slakweidestraat 25
3630 Maasmechelen
Reinhilde Petiels
reinhilde.petiels@ceresrecruitment.be
Telefoon: +32 (0) 486 32 16 68

Website: www.ceresrecruitment.be
Terug

Created by Pixular