Vacature

Bedrijf

Marine Harvest Pieters NV

Bedrijf omschrijving

Marine Harvest Pieters te Brugge maakt deel uit van de Groep Marine Harvest, met hoofdkwartier in Noorwegen. De Groep bestaat uit de divisies Food, Feed en Consumer Products en is wereldwijd verspreid (www.marineharvest.com).

Marine Harvest Pieters NV behoort tot de divisie Consumer Products. Zij richt zich met haar expertise in de productie en commercialisering van een groot assortiment visproducten, waaronder onder meer verse, gerookte, voorverpakte, diepgevroren en gepaneerde visproducten.

Functie

Regional Accountmanager Wallonië

Functie Omschrijving

Wat zijn jouw taken?

- Je beheert je eigen klantenportefeuille. Dit houdt in dat je actieplannen opmaakt en je accounts gaat opvolgen. Je houdt nauw contact met aanbestedende overheden, aankoopcentrales en lokale aankopers.
- Als actief verkoper ga je ook prospecteren en nieuwe markten verkennen. Je werkt hierbij nauw samen met je collega’s van de binnendienst.
- In samenwerking met de Sales Unit Manager ga je de prijszetting bepalen en negotieer je de contracten met de lokale aankopers.
- Je bezoekt je klanten op regelmatige basis, je stelt hen nieuwe producten voor, je begeleidt hen en je beantwoordt mogelijke klachten. De meeste van je klanten situeren zich in Wallonië.
- Je bent actief betrokken bij het organiseren van huisbeurzen, productdemo’s alsook de Horecatel-beurs.
- Je werkt gestructureerd en houdt de rapportering en cijferanalyse van de verschillende marktsegmenten up-to-date. Je houdt je forecasting goed in het oog.
- Wekelijks is er teamoverleg in Brugge.

Wat verwachten we van jou?

• Je behaalde een masterdiploma en hebt een eerste werkervaring.
• Je bent perfect tweetalig Nederlands/Frans.
• Je bent gebeten door voeding.
• Je denkt klantgericht en werkt resultaatgericht.
• Je bent ondernemend.

Wat kunnen we je bieden?

• Leer the Marine Harvest Way kennen en je komt in een dynamische wereld terecht.
• Marine Harvest staat borg voor een aantrekkelijk salarispakket met een ruim aanbod voordelen. We willen medewerkers Happy@work houden.
• Marine Harvest investeert graag in mensen die zich professioneel verder wensen te ontplooien.

Contactgegevens

Kolvestraat 4
8000 Brugge
Soetkin Ameel
soetkin.ameel@marineharvest.com
Telefoon: 050 45 88 50

Website: marineharvest.com/
Terug

Created by Pixular